Zadelmak maken

Een paard zadelmak maken kan als vervolgstap na het beheersen van de basistraining. Het zadelmak maken van het paard gebeurt via de AlexanderBonnet-methode. Deze methode is ontwikkeld door jaren lange ervaring en het volgen van scholing.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een paard zadelmak te maken:
Het complete traject zadelmak maken
Voor het paard dat nog beleerd moet worden.
Wij bereiden het paard voor op het rijden en alles wat daarmee samenhangt. Wanneer paard en eigenaar eraan toe zijn, gaat de eigenaar onder begeleiding zelf rijden om zo een goede, stabiele basis te leggen.

Zelf je paard zadelmak maken
Voor iedereen die zelf zijn paard zadelmak wil maken, maar graag begeleiding wil.
Wij bieden net dat stukje extra, helpen je vanaf de grond en begeleiden bij vragen en lastige situaties. Zo begin je zelf vol vertrouwen aan het beleren van je paard.

Eerste keer rijden uitbesteden
Voor wie ervaring heeft met het beleren van paarden, maar graag de eerste keer rijden wil uitbesteden.
Wil je de eerste keer rijden graag uitbesteden aan een professional? Dat kan! Alexander komt in overleg het paard berijden. Zo weet je zeker dat de eerste keer rijden een goede ervaring wordt voor je paard.

Het zadelmak maken volledig uitbesteden
De paardenbemiddelaar gaat in dit geval het paard volledig beleren.
In overleg komt het paard bij ons in de buurt van Nieuw-Vennep staan. Wij houden je wekelijks op de hoogte en je mag zo vaak komen kijken als je wilt! Ideaal voor mensen die een makkelijk te berijden paard willen, maar het aan tijd ontbreekt.